• Babafészek - szürke-menta csillagos + pihe-puha szürke minky

Babafészek - szürke-menta csillagos + pihe-puha szürke minky

 • Cikkszám: 11147
 • Hűségpontok: 110
 • Elérhető: Rendelésre
 • 10,990 Ft


Lehetséges választások


KÉRJ TE IS ÉRTESÍTÉST ELÉRHETŐ KÉSZLET ESETÉN!

Teljesen átfordítható minky-s babafészek, azt az oldalát használod, amelyik neked tetszik.

Ajándék kispárnával, a kényelmesebb alvás érdekében.

Babafészek tökéletes ajándék babalátogatóba és akár felajánlásra is egyaránt.

A babafészek amint a neve is tükrözi, egy kis fészek, ami körbeöleli az újszülött babát, olyan érzést keltve ezzel, mintha az édesanyja pocakjában lenne.

Méretek:

Külső mérete 45x75 cm, belül pedig 35x65 cm. A lábrész kibontható, ezáltal 4-5 hónapos korig is használható!

Anyaga:

Egyik oldala nagyon magas minőségű antiallergén 100% pamutvászonból készül a másik oldala pedig I. osztályú bababarát pihe puha (350-380gr) minky anyagból. A töltet finom, hangtalan műszálgolyókkal van biztosítva.

Hol és mikor kell használni a babafészket?

Gyakorlatilag bárhol használható. Előnye, hogy kis helyet foglal és könnyű. Egy tökéletes hétvégi kiruccanáson is stresszmentessé teszi a pihenéseteket.

 Néhány példa, hogy hol használd:

 • Babaágyban
 • Köztetek az ágyon, ha az éjszakai alvás nyugtalanabb.
 • Pelenkázásnál
 • Kanapén
 • Játszószőnyegen

 Hogyan tartsd tisztán?

A babafészek 30-40 fokon mosható. Kivehető szivacslapjának köszönhetően a mosógépbe behelyezhető, ezáltal könnyebben tisztítható. Ügyelj arra, hogy tiszta felületen használd, a baba számára is fontos a higiénia. Töltete lélegző és nem köti meg a nedvességet, gyorsan szárad.

Babafészek technikai útmutató:

 • háton vagy akár hason is altathatod benne gyermeked. 
 • fontos, hogy az anyagok, melyekből a babafészek készül, magas minőségű, bababarát, antiallergén anyagok legyenek, így nem kell aggódnod amiatt sem, hogy esetleges allergiás reakciók lépnek fel használata közben. (Mindez igaz, a babaágyneműkre is!)
 • légzésfigyelőt használhatod a babafészekkel ugyanúgy, mint nélküle. 
 • a babafészek használatával akár teljesen elkerülhetőek a kiságy széleivel, ráccsal történő koccanások, ütődések. A magas peremnek köszönhetően nem tud “elmászkálni” gyermeked, s így nem érintkezik közvetlenül az ággyal.

Biztonságos a babafészek?

A biztonság és a kényelem miatt tervezték. Célja, hogy hosszabb és pihentetőbb legyen az alvás, ezáltal kiegyensúlyozottabb lesz napközben.
Minőségellenőrzés: Az összes felhasznált anyag bababarát, pamut a legszigorúbb ÖKO-TEX bevizsgáláson esett át.

Használat közben:

 • A babafészket mindig stabil, sík felületre helyezd!
 • A baba feje mindig a végénél helyezkedjen el és ne a szűkítős oldalon.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Kapcsolodó termék(ek)

Babaágynemű szett - szürke menta csillagos

Babaágynemű szett - szürke menta csillagos

Termékeink 100% pamutból készült, ami különösen jó nedvszívó képességű, puha és meleg. Termékeinket ..

5,500 Ft

Címkék: Szürke-menta csillagos, Szürke-menta csillagos babafészek, Szürke-menta csillagos minky babafészek, Szürke-menta csillagos babaöböl, Szürke-menta csillagos prémium babafészek, Szürke-menta csillagos babafekhely, Szürke-menta csillagos minky, Szürke csillagos, Szürke csillagos babafészek, Szürke csillagos minky babafészek, Szürke csillagos babaöböl, Szürke csillagos prémium babafészek, Szürke csillagos babafekhely, Szürke csillagos minky, Menta csillagos, Menta csillagos babafészek, Menta csillagos minky babafészek, Menta csillagos babaöböl, Menta csillagos prémium babafészek, Menta csillagos babafekhely, Menta csillagos minky, Csillagos, Csillagos babafészek, Csillagos minky babafészek, Csillagos babaöböl, Csillagos prémium babafészek, Csillagos babafekhely, Csillagos minky, Szürke, Szürke babafészek, Szürke minky babafészek, Szürke babaöböl, Szürke prémium babafészek, Szürke babafekhely, Szürke minky, Menta, Menta babafészek, Menta minky babafészek, Menta babaöböl, Menta prémium babafészek, Menta babafekhely, Menta minky, Babafészek, Mintás babafészek, Babaöböl, Több funkciós babafészek, Pihe-puha babafészek, Pihe-puha, Minky, Minky babafészek, Prémium babafészek