• Szürke-menta csillagos baldachin

Szürke-menta csillagos baldachin

  • Cikkszám: 40007
  • Hűségpontok: 65
  • Elérhető: Rendelésre
  • 6,500 Ft


Lehetséges választások


KÉRJ TE IS ÉRTESÍTÉST ELÉRHETŐ KÉSZLET ESETÉN!

Baldachin:

A babaszobába tökéletesen illő baldachinok közül válogathat, melyeknek a masni mindig tartozéka. A baldachin azon kívül, hogy nagyszerű dísze a babaszobának és a baba ágyának is, számtalan funkciót is betölt méretétől és anyagától függően. Minden baldachin függönyről elmondhatjuk, hogy fő funkciója a (dekoráción kívül) a porfogás, ezt szó szerint értjük. Lehet az Anyuka bármilyen gondos-szorgalmas háziasszony, rengeteg por kering a levegőben. A kiságyban alvó csöppségre hulló por legnagyobb részét felfogja a baldachin függöny. Az anyák a szúnyogháló funkciója miatt is szeretik, az éjszaka során nagy mértékben védve van a pici a szúnyogok ellen. Két típus érhető el webáruházunkban.

  • Szürke-menta csillagos mintájú 100% pamutvászon baldachin függöny: Anyagában, teljes mértékben 100% pamut. A dekoráció értéken és a por felfogásán kívül fontos szerepe van az árnyékolásban. 
  • Szürke-menta csillagos mintájú 100% pamutvászon- muszlin (függönyös) baldachin függöny: A dekoráció és a por felfogásán kívül előnyös a átláthatóságában. A muszlinnál a babára ráláthat a babaágy oldalról bekukucskáló szülő.

Választható baldachin méretek: 

  • 140X200 (A kiságy fejrészéhez helyezhető fel.)
  • 140X300 (A kiságy hosszabbik oldalára helyezhető fel.)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: Szürke-menta csillagos, Szürke-menta csillagos baldachin, Szürke-menta csillagos függönyös baldachin, Szürke-menta csillagos ágyfüggöny, Szürke-menta csillagos Baldachin szett, Szürke csillagos, Szürke csillagos baldachin, Szürke csillagos függönyös baldachin, Szürke csillagos ágyfüggöny, Szürke csillagos Baldachin szett, Menta csillagos, Menta csillagos baldachin, Menta csillagos függönyös baldachin, Menta csillagos ágyfüggöny, Menta csillagos Baldachin szett, Csillagos, Csillagos baldachin, Csillagos függönyös baldachin, Csillagos ágyfüggöny, Csillagos Baldachin szett, Menta, Menta baldachin, Menta függönyös baldachin, Menta ágyfüggöny, Menta Baldachin szett, Szürke, Szürke baldachin, Szürke függönyös baldachin, Szürke ágyfüggöny, Szürke Baldachin szett, Baldachin, Függönyös baldachin, Baldahim, Baldahin, Baldachin szett, Baldachim szett, Baldachim, Ágyfüggöny, babafelszerelesek.hu, Babafelszerelések, Bababolt,